PLAN EEN GESPREK

Zonnepanelen laten plaatsen

 

Zonnepanelen zijn een goede investering waarmee u uiteindelijk voordeliger uit bent. Maar Voordat u profijt kunt hebben als u de zonnepanelen laat plaatsen, moet u eerst een flinke uitgave doen. Gelukkig zijn er wel regelingen vanuit de overheid beschikbaar waardoor de investering in dit soort energie bezuinigende maatregelen steeds aantrekkelijker worden. Trustsolar werkt graag met u samen bij het uitkiezen en plaatsen van zonnepanelen. Zo kunnen wij voor zowel particulieren klanten als bij industriële toepassingen de zonnepanelen op alle soorten daken plaatsen, zoals op dakpannen, golfplaten en meer. Daarnaast kunnen wij u eveneens adviseren over allerlei andere energiebesparende producten zoals batterijen, omvormers en producten die in combinatie met zonnepanelen ingezet kunnen worden om energie te besparen.

zonnepanelen laten plaatsen

Zonnepanelen laten plaatsen: een goede investering?

Denkt u erover na om zonnepanelen aan te schaffen, maar wilt u eerst wat meer informatie over de kosten, opbrengsten, mogelijkheden en meer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Om te beginnen kunnen wij u vertellen dat zonnepanelen zowel goed voor het milieu zijn als voor uw portemonnee. Ze geven u de mogelijkheid om tot wel 1000 euro per jaar te kunnen besparen. Tijdens de voorbereidende stappen en op het moment dat u de zonnepanelen laat plaatsen raden wij u aan om nauwe communicatielijnen te onderhouden met een hoogwaardig adviesbedrijf, zoals de Trustsolar. Wij willen deze rol graag voor u vervullen.

Met onze adviseurs, zijn we in heel de Benelux aanwezig en is er altijd een specialist in de buurt om U te adviseren in alles wat met energie te maken heeft. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en tarieven.

Subsidie of BTW-teruggave bij plaatsing zonnepanelen

U kunt bij ons niet alleen terecht over vragen over het product zelf, maar onze specialisten kunnen u ook breder adviseren op gebied van energie, waarbij zij altijd rekening houden met de allerlaatste ontwikkelingen en tarieven. Denkt u bijvoorbeeld ook aan inlichtingen over de mogelijkheden van zonnepanelen subsidie, de relatief nieuwe voordeligere BTW-teruggave regeling of een Energiebespaarlening voor huizenbezitters. Deze initiatieven van de overheid kunnen voor veel voordeel zorgen waardoor groene maatregelen niet altijd alleen maar mogelijk zijn met een flinke inleg van eigen vermogen. Wij stellen u graag op de hoogte van alle mogelijkheden en kijken met u mee wat voor opties op u van toepassing zijn.

Kortgezegd is het door de nieuwe regelgeving rondom de BTW-teruggave voor consumenten mogelijk om een groter gedeelte van de aanschafprijs terug te krijgen dan met de eerdere subsidieregeling. Er geldt nu geen maximum teruggavebedrag meer van 650 euro, maar u kunt zelfs tot 21% van het aankoopbedrag retour ontvangen. Hoe dit in zijn werk gaat en hoeveel BTW u in uw situatie kunt terugkrijgen leggen wij u graag uit tijdens een persoonlijk gesprek.

Bespaar op uw energierekening!

Ook advies van Trustsolar?

Bent u ook benieuwd naar onze mogelijkheden om uw zonnepanelen te plaatsen? Kijk dan vooral bij onze realisaties om een goede indruk te krijgen van wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend +32 50 95 04 28 of via de mail: info@trustsolar.be Wij staan u graag te woord!