PLAN EEN GESPREK

Zonnepanelen advies

 

Bent u zich aan het inlezen over de voordelen van zonne-energie en kunt u wel wat deskundig zonnepanelen advies gebruiken? Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen, of wilt u meer weten over de kosten of het rendement? Dan bent u bij Trustsolar aan het juiste adres. Naast voor zonnepanelen kopen, benodigdheden en het plaatsen kunt u bij ons ook terecht voor deskundig zonnepanelen advies en service. Doordat wij jarenlange ervaring hebben kunnen we u perfect voorzien van het advies dat u nodig heeft. Haal meer rendement uit uw dak! Trustsolar: uw adviesbureau voor alles op het gebied van panelen en andere energiebesparende producten.

Wilt u meer weten over wat er in uw situatie mogelijk is? Twijfel dan niet en neem contact op voor een adviesgesprek. We helpen u graag verder.

Wij plaatsen zonnepanelen op alle soorten daken, van golfplaten tot dakpannen, zowel voor industriële toepassingen als voor particulieren.

Advies bij het kopen van de beste zonnepanelen

Iedere 5 minuten wordt ergens in België een nieuwe zonnepanelen installatie geplaatst. Toch zijn er veel vragen over deze vorm van duurzame energie, want er komt veel kijken bij het kopen van de beste zonnepanelen. Misschien twijfelt u aan de ligging van de woning, of weet u niet zeker hoeveel panelen er nodig zijn of wilt u meer weten over de subsidie. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies over de benodigde producten, de investering en bijvoorbeeld het rendement. Wij van Trustsolar voorzien u van advies op maat. Naast voor zonnepanelen advies bent u bij ons aan het juiste adres voor de volgende producten:

  • Zonnepanelen
  • Batterijen
  • Omvormers
  • Verwarmingsketels
  • Radiatoren
  • Energy box

Prijs van de zonnepanelen berekenen

De prijs van zonnepanelen en het laten plaatsen is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de grootte van de installatie. Het is mogelijk om ieder aantal gewenste zonnepanelen te realiseren, maar het is best wel duur om minder dan 6 zonnepanelen te installeren. Kiest u voor een installatie met 12 panelen? Dan bedragen de kosten ongeveer €4000-,. Doorgaans heeft u de prijs van de installatie binnen 6-8 jaar weer terug verdiend. Wilt u meer weten over de kosten en over hoe u de prijs van zonnepanelen kunt berekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons om een adviesgesprek in te plannen.

Trustsolar is een adviesbureau voor zonnepanelen, batterijen, omvormers en andere energiebesparende producten.

Kies voor deskundig zonnepanelen advies

Weet u niet zeker of zonnepanelen passend zijn voor uw situatie, of wilt u meer weten over de terugverdientijd? Neem dan gerust contact op zodat onze medewerkers u kunnen voorzien van advies dat u verder helpt. Tijdens het adviesgesprek voorzien we u van meer informatie en vertellen we u over onze realisaties. Bijvoorbeeld over de beste zonnepanelen voor uw woning of over de prijs die we hiervoor hanteren. Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +32 50 95 04 28 en via info@trustsolar.be. We helpen u van harte verder.

Bespaar op uw energierekening!